Een huis kopen is een spannend moment. Vooral ook omdat er nog best wat bij komt kijken en het toch een flinke investering is. Betaalt u niet teveel voor de woning? Blijft u de komende jaren echt uitzicht houden op die weilanden? En ziet u niets over het hoofd bij de ‘kleine lettertjes’? Logisch die vragen. Kiezen is een stuk makkelijker zonder die onzekerheden. En daarom helpen wij u als aankoopmakelaar met het beantwoorden van die vragen.

Wat we doen als aankoopmakelaar

Samen bezichtigen we de woning en bekijken we of de woning bij uw wensen past. Maar ook hoe de staat van de woning is. Want u wilt niet voor verrassingen komen te staan, ook niet een paar jaar later. Denken wij dat de woning niet geschikt is? Dan zeggen we dat eerlijk.

Naast dat we precies weten hoe we huizen verkopen, weten we ook hoe woningen in elkaar zitten en waar ze bouwtechnisch aan moeten voldoen. Dit komt door onze bouwkundige achtergrond. We zien zo ook razendsnel de mogelijkheden. Niet-dragende muren die bijvoorbeeld weg kunnen, om zo grotere ruimtes te creëren.