Vorige | Volgende

Maandereind 50 EDE

Koopprijs € 375.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op een mooie locatie in het centrum van Ede gelegen royaal, goed onderhouden en in 2005 volledig verbouwde winkel- en woonruimte. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m2. De achterzijde van het pand is gelegen aan de Nieuwe Stationsstraat met eveneens een toegangsdeur naar het pand. De realiseerbare huuropbrengst ligt rond de € 22.800,- per jaar. In de directe nabijheid van de winkel liggen twee grote parkeerterreinen en het NS-station.

Het betreft hier een karakteristiek en markant winkelpand met imposante, monumentale Jugendstil gevel op A - locatie aan het Maandereind in het centrum van Ede. Deze winkel vormt met zijn monumentale gevel een herkenbaar en markant punt op het Maandereind.

Het object bevindt zich aan de zuidelijke kant van het winkelcentrum van Ede. Het Maandereind kenmerkt zich door een gezonde combinatie van gerenommeerde lokale ondernemers van hoogwaardige kwaliteit, landelijke winkelbedrijven en diverse horecagelegenheden.

Object:
Het pand is gebouwd in 1906 en in 2005 volledig verbouwd en v.v. dubbele beglazing, stucwanden en paneeldeuren. De achterzijde van het pand bevindt zich met een gelijke frontbreedte aan de Nieuwe Sationsstraat met eveneens een toegangsdeur naar het pand.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Op circa 3 minuten lopen is het NS-station gelegen.

Aanvaarding:
De aanvaarding vindt plaats in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
In units vanaf
90 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
EDE
Sectie
K
Perceel
7495
Oppervlakte
105 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object