Vorige | Volgende

Venturistraat 2 X Ede

Vraagprijs € 397.500 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Prachtige hoekunit gelegen op een mooie locatie aan de weg tussen Ede en Veenendaal op bedrijventerrein BTA-12. Het pand heeft een totale oppervlakte van bijna 300 m² verdeeld over de begane grond en de verdieping.

Indeling:
De begane grond is circa 154 m2 groot en is ingedeeld als bedrijfsruimte, kantine, toilet, trapopgang en bergkast. De kantine is voorzien van een keuken met koelkast, afzuigkap, kookplaat en kunstblad. Het geheel is prachtig afgewerkt met stucwerk, hoge plinten, spotjes en een pvc-vloer. In het midden van de kantine staat een bar/tafel, ideaal om met al het personeel de pauze door te komen. De bedrijfsruimte is voorzien van een grote elektrische overheaddeur met toegangscode. (hoogte en breedte beide 3,50) Naast de overheaddeur is een aparte toegangsdeur aanwezig.
Ook is de begane grond voorzien van toiletruimte met bidet, vrijhangend toilet en fontein.
Zelfs de trapopgang naar de eerste verdieping is netjes afgewerkt met spotjes.

De tweede verdieping is voorzien van een kantoor, keuken en bedrijfsruimte. Het kantoor is uiteraard weer netjes afgewerkt met een pvc vloer met hoge plinten, een systeemplafond én vloerverwarming. Het keukenblok op de overloop is voorzien van een kookplaat, koelkast en oven. Op deze verdieping bevindt zich ook weer een (extra) toiletruimte. De bedrijfsruimte boven is in principe nog casco maar kan naar wens ingedeeld worden.

Op het bedrijventerrein BTA-12 van de gemeente Ede zijn thans al veel bedrijven gevestigd. Dat is niet zo verwonderlijk daar het bedrijventerrein perfect is ontsloten vanuit de A-30 en de A-12 en tevens een goede uitvalbasis is voor bedrijven met als thuishaven de Edese markt.

Op dit prachtige bedrijventerrein wordt bedrijfsverzamelgebouw "De Cornerstone" gebouwd met een uitzonderlijke architectuur en een prachtige ligging aan de doorgaande weg op het bedrijventerrein.
Waar is het nu beter samenwerken dat in een inspirerende omgeving. En waar kan dat gemakkelijker dan in een bedrijvenpark. Groothandel, lichte industrie, zakelijke dienstverlening, ambacht, creatie, etc.; het kan en wilt u weten of het mag neem dan contact met ons op.

Bedrijfsverzamelgebouw "The Cornerstone"
– Perfect bereikbaar.
– Gelegen op veilig en bewaakt bedrijventerrein.
– Eigen architectuur.
– Glasvezel internet.
– Eigen parkeergelegenheid voor de deur.
– Veel ruimte tussen de parkeerplaatsen.
– Zeer goede reclamemogelijkheden.
– Uitstekend materiaalgebruik.
– Goede isolatiewaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

In units vanaf
150 m²
Opp bedrijfshal
217 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ede
Sectie
F
Indexnummer
A1
Perceel
9806
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object