Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Dorpsstraat 123

6741 AD Lunteren
Woonoppervlakte 152 m² ruimte
€ 1.250
Maak een afspraak

Omschrijving

Middenin het centrum van Lunteren gelegen instapklare ruime winkelruimte. Deze winkel aan de Dorpsstraat heeft een vloeroppervlak van 152 m2 en een frontbreedte van 5,8 meter.

Deze representatieve winkelruimte wordt instapklaar opgeleverd en is mede door de centrale ligging midden in het centrum een aantrekkelijk object om te huren. De winkelruimte is geheel gelegen op de begane grond.

INDELING
De entree leidt naar de riante, representatieve winkelruimte met veel lichtinval. Deze ruimte is momenteel ingericht als showroom, koffieruimte en balie. Uiteraard is het geheel naar eigen wens in te delen en in overleg is het natuurlijk ook mogelijk tussenwand(en) te plaatsen. Het geheel beschikt over meerdere ramen aan de zijkant, welke zorgen voor extra daglicht.

Aan de achterzijde bevindt zich een pantry met keukenblok, een toiletruimte met toilet en fonteintje en nog een apart kantoor/vergaderruimte. Tevens een loopdeur welke toegang geeft tot het achterterrein. Hier kunnen bijvoorbeeld fietsen gestald worden. Deze ruimte is tevens toegankelijk via het zijpad naast de winkel.

LOCATIE
Gelegen in het centrum met alle centrumvoorzieningen en diverse winkels in directe omgeving. Met een grote verscheidenheid aan winkels en horeca.

BEREIKBAARHEID
Centrale ligging in Lunteren. Lunteren is perfect bereikbaar met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook liggen diverse uitvalswegen op zeer korte afstand.

BESTEMMING
Winkelruimte. Informatie over gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de Gemeente Ede. (Enkelbestemming, Centrum)

PARKEREN
Diverse parkeerplaatsen rondom het centrum zijn op loopafstand gelegen.

HUURPRIJS
Huurprijs in overleg

HUUR- EN VERLENGINGSTERMIJN
De voorkeur van verhuurder gaat uit naar een huurovereenkomst van 5+5 jaar. Andere termijnen zijn uiteraard bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2022, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per januari 2024 / in overleg.

GOEDKEURING
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

  Kenmerken

  Overdracht
  Status Te huur
  Aanvaarding In overleg
  Staat Normaal
   
  Bouw
  Soort woning Commerciele winkel
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1930
   
  Oppervlakten en inhoud
  Gebruiksoppervlak 152 m²
  Huurbaar 152 m²
  Verkoopruimte 152 m²
  Totaal oppervlakte 152 m²
  Bruto inhoud 546.5 m³
  Perceeloppervlakte -1 m²
   
  Indeling
  Energie
  Beglazing Dubbel
   
  Kadastrale gegevens
   
  Buitenruimte
  Ligging Stad centrum, ,

  Plattegrond