Omschrijving Kenmerken Plattegrond Reageren

Omschrijving

Beleggingsobject te koop met vele mogelijkheden!

Woon-/winkelpand gelegen aan de Stationsstraat in het van Lunteren. Het betreft een woning met verhuurd winkelpand, grote schuur en kelder achter het winkelpand én verhuurd bakhuisje. De woning en grote schuur zijn momenteel vrij van huur en gebruik.

Indeling woonruimte:
De woning is toegankelijk via het pad aan de zijkant van de woning. We komen aan de achterzijde van de woning in de hal binnen. Hier bevindt zich de kelder, trapopgang naar de eerste verdieping en badkamer. De badkamer is vernieuwd en voorzien van een vrijhangend toilet, wastafelmeubel en douchehoek.

Kom verder in de keuken. De keuken is voorzien van een rechte opstelling en voorzien van koelkast, combi-magnetron en inductiekookplaat. Tevens is hier voldoende ruimte voor een eettafel.

Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer heb je een leuk uitzicht over straat! De schouw zorgt voor net dat beetje extra sfeer!

De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop en 3 slaapkamers. Slaapkamer nummer drie is wat kleiner en zodoende natuurlijk ook te gebruiken als bijvoorbeeld kantoortje. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Genoeg opbergruimte dus! Bovendien bevindt zich op de eerste verdieping nog een grote inpandige kast.

Indeling winkelruimte:
De winkelruimte is zoals aangegeven verhuurd aan een kapperszaak. Zodoende is het geheel ingericht als kapsalon. Deze ruimte is circa 5 jaar geleden gerenoveerd en ziet er keurig uit. Aan de achterzijde van de kapsalon bevindt zich nog een kantine/kantoortje met toiletruimte. Achter deze kantine bevindt zich de schuur, deze is nu niet bereikbaar vanaf de ‘kantine’ maar indien gewenst kan dit natuurlijk wel gerealiseerd worden.

Indeling schuur:
Via het zijpad van het geheel bereiken we de grote schuur. Momenteel wordt deze schuur niet in gebruik en staat zodoende leeg. Het geheel is voorzien van een grote kelder welke gemakkelijk te bereiken is via een vaste trap en een verdieping met nog eens diverse kamers en extra opbergruimte. Kortom, vele mogelijkheden nog!

Indeling bakhuisje:
Hal met badkamer en toiletruimte, keukenblok, woonkamer en vaste trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich nog eens twee slaapkamers. Het bakhuisje is voorzien van een eigen stukje tuin. Het geheel is momenteel verhuurd.

Locatie:
Het object is gelegen aan de Stationsstraat, één van de aanloopstraten van en naar het winkelgebied vanuit het station.

Bereikbaarheid:
Rondom het centrum zijn er diverse parkeervoorzieningen (blauwe kaart).

Energielabel:
Woning: E
Winkel : B

Bouwjaar:
1887

Notaris:
Dangremond Notaris Barneveld

Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van levering met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Koper aanvaardt het verkochte op de leveringsdatum derhalve in de bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin de onroerende zaak zich alsdan bevindt met alle bekende en onbekende, zichtbare en verborgen gebreken en in de alsdan geldende gebruiksstaat.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan met bestemming ‘Vrijstaande wonen met functieaanduiding detailhandel’

Bijzonderheden:
– Huurcontract winkel op aanvraag.
– Het geheel wordt opgeleverd in huidige staat, thans is de winkel verhuurd en de woonruimte wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.
– Meerdere gebruiksmogelijkheden (wonen, detailhandel) kantoor etc.
– Ideaal object voor een belegger of voor de eindgebruiker.

Geïnteresseerd? We staan je graag te woord voor eventuele vragen of het plannen van een bezichtiging.

Verder lezen
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

  Kenmerken

  Overdracht
  Status Te koop
  Aanvaarding In overleg
  Staat Eenvoudig
   
  Bouw
  Soort woning Commerciele winkel
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1887
   
  Oppervlakten en inhoud
  Gebruiksoppervlak 107.3 m²
  Kantine 13 m²
  Huurbaar 195 m²
  Verkoopruimte 41 m²
  Showroom 41 m²
  Bergruimte 150 m²
  Totaal oppervlakte 195 m²
  Bruto inhoud 1271 m³
  Perceeloppervlakte 398 m²
   
  Indeling
  Aantal verdiepingen 3
  Energie
  Energielabel Klasse B
  Beglazing Gedeeltelijk dubbel
  Soort verwarming Cv-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
   
  Kadastrale gegevens
   
  Buitenruimte
  Ligging Residentieel,
   
  Parkeergelegenheid
  Aantal parkeerplaatsen 5

  Plattegrond