Over Goedvastgoed

Goedvastgoed Makelaardij is geen grote makelaar. En we hebben ook helemaal niet de ambitie om dit te worden. Als lokale makelaar kennen we de regio van Lunteren, Ederveen en Ede uit onze broekzak. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zetten we graag in bij de zoektocht naar de perfecte woning die aan al jouw wensen voldoet. Of bij de taxatie en verkoop van jullie huis. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Bij ons heb je daarom te maken met of Gerard of Helma. Meer smaken zijn er niet. Samen gaan we aan de slag om jouw droomwensen te realiseren.

aankoopondersteuning
9,7
Klantbeoordelingen
Uit 75 beoordelingen

Bouwtechnisch advies

Door onze bouwtechnische achtergrond kunnen we bij Goedvastgoed meer bieden dan de gemiddelde makelaar. Wij weten namelijk als geen ander waar een huis allemaal aan moet voldoen. Een niet-dragende muur doorbreken voor een grote woonkeuken? Of een extra uitbouw maken voor een thuiskantoor? Vertel ons jouw wensen en wij gaan onderzoeken wat er bouwtechnisch mogelijk is.

 

Helma van Garderen
Gerard Pater

Kennis maken?

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar. Bel ons gerust of kom bij één van onze kantoren langs voor een kopje koffie.

Afspraak maken