Woning verkopen

Je wil natuurlijk een goede prijs krijgen voor jouw huidige woning. En tegelijkertijd een vlot verkoopproces zonder steeds te moeten zakken met de vraagprijs. Dat snappen we bij Goedvastgoed Makelaardij helemaal. Daarom werken we in ons verkoopproces met 4 stappen. Alles voor een gestructureerde en vlotte verkoop.

9,7
Klantbeoordelingen
Uit 75 beoordelingen

Gratis waardebepaling van jouw huidige woning

Vraag vrijblijvend een gratis waardebepaling aan

Verkoop in 4 stappen:

1. Kennismaken

Een huis verkopen doen we op de manier waar jij je goed bij voelt. Daarom maken we graag eerst kennis met jou of jullie. Wat zijn de wensen voor de verkoop? Hoe zie jij het proces voor je? En heb je een bepaalde deadline? Tijdens een kennismaking nemen we alles rustig door.

3. Afstemmen afspraken

We gaan snel aan de slag met jouw woning verkopen. Wat we precies gaan doen? Dat leggen we vast in een zogenaamde ‘opdrachtbrief’. Zo weet je precies wat jij van ons mag en kunt verwachten.

2. Waarde bepalen

Zoals gezegd wil je natuurlijk een goede prijs voor jouw woning krijgen. Om de waarde van de woning te bepalen, bekijken we eerst het kadaster van de gemeente. Wat zeggen zij over de waarde van jouw woning? Daarna lopen wij zelf door en om het huis voor een grondige inspectie. Wat is de staat van het huis? Hoeveel vierkante meter grond is de tuin? Uit hoeveel ruimtes bestaat het huis? Aan de hand van deze en nog veel meer factoren bepalen we de waarde van de woning.

4. In de spotlights zetten

Hoe meer potentiële kopers de woning zien. Hoe groter de kans op een vlotte verkoop. Daarom maken we professionele foto’s en video’s van de woning. Sfeervolle beelden van het huis en de tuin die direct de aandacht trekken. Voor de beelden van bovenaf gebruiken we zelfs een drone. Met deze foto’s en video’s als basis zetten we een campagne op. Zowel offline als online via onder andere onze eigen website en natuurlijk het populairste huizenplatform van Nederland: Funda. Met onze jarenlange ervaring en lokale connecties zorgen we ervoor dat niemand meer om jouw woning heen kan!

Meer dan huizen verkopen op Funda

Met een Goedvastgoed bord in de tuin en een plaatsing op Funda is het nog niet klaar. Dan begint het verkoopproces eigenlijk pas. De bezichtigingen, verkooponderhandelingen, de hypotheek en al het papierwerk. Er komt veel bij kijken. Heb je hier geen verstand van? Geen zorgen. Wij helpen je met alle zaken waar je zelf geen kennis van hebt. Zo kan jij je richten op de volgende stap.

Wil je een afspraak maken? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Maar ook buiten werktijden staan wij voor u klaar. Bel ons gerust.

Afspraak maken

Reviews

Er werd goed, duidelijk en snel gecommuniceerd, en op een zeer prettige en toegankelijke wijze. Zeker een aanrader voor de verkoop of aankoop van je woning!
Margriet de Koning
Lunteren
Het loopt allemaal perfect en heel snel, Gerard en Helma staan altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden. Wij zijn super tevreden. Chapeau!
Dhr. van Harn
Ede
Ons huis was binnen een week verkocht. We zijn goed geïnformeerd en begeleid. Wij hebben het prettig ervaren en bevelen Goedvastgoed van harte aan!
Dhr. van den Bosch
Lunteren