Taxatie van de woning

Uw droomhuis gevonden en een hypotheek nodig? Of gaat u een verzekering afsluiten voor uw woning? Dan heeft u een taxatierapport nodig: een schatting van de waarde van uw huis, bedrijfspand of kantoor.

Wat we doen als taxateur

Het schatten van de waarde van een huis is niet zomaar een optelsom van ruimtes, de staat van het pand en de omgeving. Om een juiste taxatiewaarde te krijgen, kijken we ook naar de marktsituatie, planologische ontwikkelingen, erfdienstbaarheden en het bestemmingsplan. Vervolgens stellen we een uitgebreid taxatierapport op, volgens de eisen van jouw bank en goedgekeurd door een onafhankelijk instituut (NWWI). Indien nodig, heb je het volledige rapport de volgende dag al in huis.

Afspraak maken

Reviews

Er werd goed, duidelijk en snel gecommuniceerd, en op een zeer prettige en toegankelijke wijze. Zeker een aanrader voor de verkoop of aankoop van je woning!
Margriet de Koning
Lunteren
Het loopt allemaal perfect en heel snel, Gerard en Helma staan altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden. Wij zijn super tevreden. Chapeau!
Dhr. van Harn
Ede
Ons huis was binnen een week verkocht. We zijn goed geïnformeerd en begeleid. Wij hebben het prettig ervaren en bevelen Goedvastgoed van harte aan!
Dhr. van den Bosch
Lunteren