U wilt een goede prijs voor uw woning ontvangen. En voorkomen dat u tijdens het verkoopproces steeds met de prijs moet zakken. Dat is meer dan logisch. Daarom werken we in het verkoopproces volgens vier stappen. De uitdaging: uw huis het podium geven dat het verdient. Het doel: een vlotte verkoop. Natuurlijk.

Verkoop in 4 stappen:

1. Kennismaken

Een huis verkopen doen we op de manier waarbij u zich goed voelt. Daarom maken we graag eerst kennis met u. Wat zijn uw wensen? Hoe ziet u het voor zich? En heeft u een deadline?

2. Waarde bepalen

Om de waarde van uw woning te bepalen, bekijken we eerst het kadaster van uw gemeente. Wat zeggen zij over de waarde van uw woning? Daarna lopen wij zelf door en om uw huis. Hoe is de staat van het huis? Hoeveel kub grond ligt er om heen? Uit hoeveel ruimtes bestaat het huis? Is er glasvezel of kabel? Aan de hand van deze en nog veel meer factoren bepalen we de waarde van de woning.

3. Afstemmen afspraken

We gaan aan de slag met de verkoop van uw woning. Wat we precies gaan doen? Dat leggen we vast in een zogenaamde ‘opdrachtbrief’. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

4. In de spotlights zetten

Uw huis moet opvallen en een podium krijgen waar potentiële kopers het zien. Daarom maken we professionele foto’s en video’s van de woning. Sferische beelden vanuit het huis en de tuin. En van boven met een drone; alles om uw woning van zoveel mogelijk kanten te laten zien. Hiermee zetten we een campagne op. En natuurlijk zetten we hard in op één van de populairste huizenplatforms van Nederland: Funda. Zodat uw woning direct bij de juiste mensen in het zicht komt.

Meer dan huizen verkopen op Funda

Met een bord in de tuin en een plaatsing op Funda is het nog niet klaar. Dan begint het eigenlijk pas. De bezichtigingen, verkooponderhandelingen, de hypotheek en al het papierwerk. Geen verstand van? Geen zorgen. Wij helpen u. Zo nodig met alle zaken, zodat u nergens meer naar om hoef te kijken. Alleen nog naar uw eigen, volgende woning. En ook daar kunnen we u bij helpen.

Wilt u een afspraak maken? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar. Bel ons gerust.